Resum dels resultats del projecte integrat europeu INCLUD-ED


Des de la delegació de Barcelona ciutat de la FaPaC us fem arribar aquesta informació sobre la jornada de presentació dels resultats del Projecte Includ- Ed que es durà a terme el proper dissabte 1 de desembre a l’Auditori del CaixaFòrum (Avda. Ferrer i Guàrdia 6-8).

Presentació resultats del projecte INCLUD-ED

Què és Includ-Ed? Perquè és important per les famílies?

Sense una recerca com aquesta no tenim arguments front les polítiques educatives que moltes vegades estan basades en influències i en ocurrències.

Sense una recerca com aquesta ens quedem en les nostres experiències, Includ-Ed ha treballat durant 60 mesos i 17 equips de recerca de 15 paisos europeus.Sense una recerca com aquesta no donarem base real a les nostres idees i reclamacions. Per exemple, les agrupacions per grups de nivell reprodueixen les desigualtats en educació i al nostre
pais es fa en, gairebé tots els centres. Això vol dir que s’ajunta l’alumnat que en sap més d’una matèria amb els que saben més i els que menys amb els que menys saben. D’aquesta forma només van assolint la matèria els primers.

Sense una recerca com aquesta les famílies no incorporem les nostres veus a les sol·lucions educatives per a les nostres nenes i nens. Us demanem que feu difusió a les vostres AMPA i Coordinadores. La informació i les inscripcions lres trobeu a la següent web:
http://odisseaeducacio.wordpress.com/2012/09/14/presentacio-resultats-del-projecte-includ-ed-1-de-desembre-caixaforum/

Us adjuntem uns documents per poder descobrir més sobre Includ-Ed. Esperem que aquesta jornada sigui del vostre interès.

Cordialment,

Ma Luisa Expósito

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s