Informació: Activitat extraescolar de Gimnàstica Rítmica

GIMNÀSTICA RÍTMICA:

Vestuari adequat per l’activitat:

Les gimnastes han de realitzar l’activitat amb roba esportiva que sigui el més ajustada possible perquè la entrenadora pugui corregir la posició del cos i els diferents moviments coreogràfics.

Recomanació:

–        Malles elàstiques.

–        Samarreta còmode.

–        Mitjons

–        Cabell recollit.

A l’ hivern és aconsellable portar més d’una samarreta (una damunt de l’altra) ja que d’aquesta manera, quan les gimnastes entren en calor, poden usar una sola peça de roba i malles llargues. En canvi a l’estiu, es recomana dur una samarreta de tirants i unes malles curtes.

En aquest esport, el calçat és molt específic: s’anomenen punteres de rítmica. Aquestes són imprescindibles per les trobades que es realitzaran. Ara per ara no en compreu cap! Més endavant es farà una comanda amb totes les escoles en les quals es fa gimnàstica rítmica.  L’ús del mitjons en els entrenaments és més que suficient.

Faltes d’assistència:

–        És important avisar a l’entrenadora amb antelació quan una gimnasta no pugui assistir en alguna sessió de gimnàstica rítmica per tal de facilitar l’organització de les activitats i exercicis que es durant a terme.

–        Durant la preparació de les coreografies per als festivals programats, és necessària l’assistència de les gimnastes ja que es treballa en grup i és complicat practicar els “balls” si manquen participants.

–        Demanem, al més aviat possible, que es confirmi la participació de les gimnastes en els festivals programats.

–        Si hi ha alguna gimnasta que marxa sola cap a casa, regular o puntualment, necessita una notificació signada del pare, mare o tutor; així com si ha de venir una persona que habitualment no la recull.

Actuacions de gimnàstica rítmica:

Per aquest curs 2012-2013, hi ha programades tres actuacions en les quals les gimnastes mostren davant la família tot allò que han après i treballat.

Aquestes actuacions són:

–        Trobada d’iniciació: a la Marbella el dissabte 16 de març.

–        Trobada de tots els esports del Cet10 del Clot: primera setmana de juny.

–        (Possible Dia de l’esport a l’Escola Provençals: (desembre).

Per aquestes trobades és necessari l’ús del maillot, que aquest té una durada de 2 anys, punteres i el cabell recollit. Com que l’any anterior es va dissenyar un maillot, enguany s’utilitzarà el mateix i el curs vinent se’n dissenyarà un de nou.

ritmica

 

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s