Comissió de Reciclatge: nous membres

1 06 2013

reciclatgellibres3afalogo

LA COMISSIÓ DE RECICLATGE DE LLIBRES ET NECESSITA!!!

Com ja teniu coneixement, des de l’AFA estem compromesos amb el reciclatge i donem importància a conscienciar els nostres fills la necessitat i voluntat de reciclar.

Des de fa molts anys disposem de la Comissió de reciclatge de llibres que s’encarrega, des de finals del curs escolar fins el primer dia que comencen els nostres fills les classes, a realitzar les llistes dels alumnes adscrits al programa de reciclatge de llibres escolars, comprovar amb els professors els llibres que continuaran el proper curs i els que es canviaran, recollir – comprovar i seleccionar els llibres que tornaran a fer servir els alumnes, encarregar – comprar i repartir els llibres necessaris per que tots els nostres fills tinguin el seus llibres el primer dia de classe.

Desprès de diversos anys col·laborant amb nosaltres, els membres de la comissió han decidit cedir els seus càrrecs a altres pares i mares que vulguin continuar amb aquesta labor de manera que el nostre projecte de reciclatge de llibres tingui una continuïtat. Seguiran fins setembre, però seria necessari que els nous pares/mares que puguin ajudar a l’Escola i als nens/es en el projecte de reciclatge s’incorporessin ja, així les dues mares que porten la comissió, podrien fer el traspàs correctament.

Fem una crida a tots el pares i mares de l’escola Provençals per formar part d’aquesta comissió, per fer mes fàcil informar als nous membres com són les funcions de la comissió. Us convidem a col·laborar amb els actuals membres i d’aquesta manera podran resoldre qualsevol dubte.

Per mes informació contacteu amb: llibresprov@gmail.com

Moltes gràcies per el vostre suport i col·laboració,

reciclatgellibres
Comissió Comunicació


Accions

Informació

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: