Donacions d’ordinadors a l’escola

25 10 2013

ordinadorsEstem molt contents de informar-vos que gràcies a les gestions realitzades per el nostre President, Oscar Alonso, el nostre Tresorer, Alfonso Vargas i amb la col·laboració de l’escola, em rebut una donació de 26 ordinadors de sobretaula i un ordinador portàtil que servirà per actualitzar molts dels vells ordinadors que teniem i d’aquesta manera apropar una mica mes les noves tecnologies als nostres fills.

Ens trobem summergits en la societat de la informació i la comunicació, i no es pot entendre aquesta sense ordinadors, Internet o la digitalització. El món de la informàtica està tan arrelat en la nostra societat que ja es fa necessària en tots els àmbits: personal, professional, … El món educatiu no és una excepció, i, per tant, la necessitat d’integrar-la al currículum és un fet ja evident. Fins ara, les noves tecnologies es trobaven immerses d’una forma transversal: sense haver-hi una àrea curricular específica per a tractar aquest tema, el vídeo, la televisió o l’ordinador sempre han estat presents com a recurs. Però les exigències de la societat actual fan cada cop més necessari convertir aquest tractament transversal en una competència bàsica, tal com matemàtiques, llengua, … Avui en dia, en la vida diaria, tan personal com professionalment, es tracta molt més amb les noves tecnologies que amb qualsevol de totes les matèries que han estat imposades al llarg de la nostra educació. Per aquest motiu cal que els alumnes tinguin uns coneixements mínims per a moure’s amb destresa amb els ordinadors, la Internet, …

ordinadors2

Les dues empreses que han fet aquesta important donació prefereixen que no desvetllem el seu nom, per fer una cosa que consideren que no ha de reportar cap contrapartida.

Però des de l’AFA, l’escola i els nostres fills us volem dir:

ordinadors3

Moltes gràcies!!!


Accions

Information

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: