Bloc de Cicle Superior Escola Provençals

30 10 2013

BlocCicleSuperior

En hores d’ara, els nostres fills ja són uns pre-adolescents i a través del Bloc de Cicle Superior podem observar amb una varietat d’imatges, les activitats culturals que van realitzant els nostres fills dins i fora de l’escola.

Es tracta d’un bloc actualitzat i pensat en la comunicació amb les famílies, però també proporciona als alumnes recursos interactius referents a les matèries que estan estudiant: Matemàtiques, Català, Castellà, Anglès, Coneixement del Medi (Natural i Social) i Plàstica.

Destaquem el Racó de Lectura on podrem trobar informació del pilotatge de l’activitat “Portafolis de lectura” que els alumnes de cinquè estan fent. Aquesta activitat forma part del programa  “L’impuls de la lectura”


Accions

Information

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: