Inauguració de la Biblioteca El Clot-Josep Benet

21 11 2013

biblioteca2El proper dissabte 23 de novembre d’enguany tindrà lloc la inauguració de la Biblioteca Pública El Clot – Josep Benet, al districte barceloní de Sant Martí. Aquesta serà la 39a biblioteca de la ciutat.

Està ubicada dins l’edifici Disseny Hub Barcelona de la plaça de les Glòries, i té una superfície de 1.732 m2 repartits en dues plantes, organitzades de forma flexible i funcional per donar servei a diferents públics. Donarà servei a una població de més de 31.000 veïns dels barris del Clot i el Parc i la Llacuna del Poblenou.

La biblioteca porta el nom del polític, historiador i advocat Josep Benet, que ha estat una de les figures més destacades del catalanisme polític contemporani. La biblioteca disposarà d’una col·lecció de totes les seves obres publicades, cedida per la família.

La nova biblioteca tindrà un fons documental inicial de prop de 25.000 documents, disposarà de 29 ordinadors d’ús públic (internet i ofimàtica) i sales polivalents i espais de suport per a la realització d’activitats culturals.

JORNADA DE PORTES OBERTES dissabte 23 de novembre

A partir de les 10:45 h. del matí a la plaça del costat de la biblioteca hi haurà un Rebombori de circ: pilotes de malabars, monocicles, xanques, diàbolo, equilibrisme…, i l’actuació de Pep Callau i els Pepsicolen amb l’espectacle Marremangu.

L’acte institucional d’inauguració serà a les 11 h.

Font: bauenblog.info | bibliotecavirtual.diba.cat | Maria Perez


Accions

Information

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: