Hort urbà Aspanias

En Miquel Jurado, coordinador de l’àrea de lleure de l’associació Aspanias (Associació de pares de persones amb discapacitat intel·lectual) i responsable del projecte d’hort urbà, que es durà a terme en un dels terrenys cedit per l’ajuntament, a través del concurs Pla Buits, exactament al carrer Cristóbal de mourà, 92 (Provençals de Poble Nou) ens ha enviat aquest comunicat per donar a conèixer aquest nou espai al barri.

L’objectiu en aquest terreny és duu a terme el projecte d’un hort urbà per als usuaris de les llars – residència d’ Aspanias i totes aquelles persones amb discapacitat Intel·lectual amb les mateixes característiques o similars, ja que es considera que és una manera idònia, educativa i terapèutica per a cobrir les necessitats d’aquesta tipologia de persones. El fet de que les persones amb discapacitat intel·lectual disposessin d’un espai on crear i gestionar el seu propi hort, cultivar les plantes i aliments que elles escollin, consumir els seus propis productes, etc; augmenta d’una forma molt significativa la seva autonomia i la seva motivació a l’hora de realitzar una ocupació o tasca.

 

Em dirigeixo a vostès, perquè un altre dels objectius d’aquest projecte és fer un treball comunitari i implicar al projecte a tota la gent del barri que pugui estar interessada en col·laborar de forma voluntària. Per això estem fent una crida a les entitats del barri, per a que tothom que estigui interessat en el món de l’horticultura i vulgui donar un cop de mà, pugui fer-ho.

Miquel Jurado Castillo
Responsable àrea lleure Aspanias
C/Enamorats, 109, baixos – 08026, Barcelona
Telf. 93 487 22 77
www.aspanias.org

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s