Tornem a participar al VIII Premi Espiral d’Edublogs 2014

edublogs2014

jo_participoEl premi anual “Espiral d’Edublogs” pretén valorar la importància i repercussió dels blocs en l’educació, com a eina didàctica per al desenvolupament de continguts curriculars i motivació dels alumnes. D’altres objectius són: reconèixer el treball del professorat a la xarxa demostrant la seva utilitat pedagògica; servir d’aparador motivador d’un corrent educatiu dins de la blogosfera, que ajuda a la generalització de l’ús de les TIC a l’aula i afavorir espais d’opinió i debat sobre la necessitat d’avançar en l’ús dels blocs en l’entorn educatiu.

Blog AFA Escola Provençals

Us animem a entrar a la pàgina dels premis (punxa en aquest enllaç), a donar-li al “m’agrada” i a deixar algun comentari. El 3 de maig se sabrà qui són els finalistes , el 17 d’aquest mateix mes es donaran a conèixer els guanyadors i es lliuraran a la Jornada d’Espiral que tindrà lloc el dia 14 juny 2014. Us mantindrem informats!

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s