Avui arriba la Primavera al Provençals!

Primavera AFABon dia!, famílies del Provençals.

Aquesta tarda a partir de les 17:57h., arriba la Primavera. Durant 92 dies i 18 hores, gaudirem d’unes jornades cada vegada més llargues i una temperatura cada vegada més agradable. Perfecte per gaudír dels parcs que ens envolten, practicar esport i observar la bellesa de la natura.

Aquesta Primavera, gaudirem d’un merescut descans durant la Setmana Santa, buscarem el millor llibre pel nostre estimat i trobarem la rosa més bonica per la nostra estimada, les Festes de Maig ompliran els carrers del Poblenou de música i animació popular acompanyades de les bèsties mes sorprenents del barri. Quan estiguem a punt de finalitzar aquesta estació primaveral celebrarem una gran festa per a totes les famílies del Provençals on destacarà la diversió i la música per a tothom. Grans i petits gaudiran d’una jornada especial on ens acomiadarem dels alumnes de 6è que incien una nova aventura a l’ESO i agrairem a totes les famílies la vostra participació en les activitats que l’AFA ha organitzat durant el curs escolar.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s