On sortir amb els nostres fills, els caps de setmana?

Des de la Comissió de Comunicació us volem informar de tres pàgines web on podeu trobar detallada informació sobre activitats per poder realitzar amb els vostres fills els caps de setmana:

PetitBCN és una web per a famílies que forma part d’un projecte més gran anomenat PetitCity. Tenen el propòsit de fer la vida més fàcil a les famílies amb nens petits a les grans ciutats. Cada dia publica la millor agenda online de la ciutat, te expliquen els racons més especials i et donen idees fresques, divertides, inspiradores…

sortirambnens

Sortirambnens és una publicació digital on ofereixen un ampli ventall d’activitats per fer amb nens i nenes de 0 a 14 anys. Aquí aglutinen gran part de l’oferta d’oci, entreteniment, aventura, cultura i gastronomia que hi ha a Catalunya i rodalies. Fan propostes i donem alternatives d’activitats adreçades als nens i nenes i també d’activitats que es poden fer amb ells.

timeoutnensTimeout amb nens Els millors llocs i activitats de Barcelona per viure amb la família. Calendari d’activitats infantils. Activitats infantils gratuïtes. Lectures de contes a la ciutat. Més idees per sortir en família.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s