Xerrada organitzada per la Fundació Bofill: la implicació de mares i pares en la millora de l’escola

logoFAMILIESAMBVEU                          logoFundacio

Quins pares entren a l’escola i quins es queden a la porta? Diferents tipus de famílies, diferents tipus de participació

Dimarts 8 d’abril de 2014 a les 18.30 h al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”. La Fundació Jaume Bofill us convida a debatre sobre les qüestions següents:

Si els centres tenen la clau d’entrada de les escoles, quins dispositius s’estan mobilitzant per fomentar una participació activa i coresponsable? S’està oferint la clau de la porta d’entrada a les famílies o tot queda en bones intencions? Si hi ha una gran diversitat de famílies, per què unes tenen més facilitat per a involucrar-se a l’organització escolar i d’altres no s’hi sentin convidades? Hi ha condicionants interns de la participació, relacionats amb l’estructura familiar, el nivell d’estudis, la classe social o l’origen dels pares? Qui mana a l’escola? Què entenem per participar?

A l’Aula us presentarem l’informe “Com participen mares i pares a l’escola? Diversitat familiar i d’implicació en educació”, el tercer del projecte “Famílies amb veu”, amb el que es tanca la seqüència de la recerca al voltant de la participació de les famílies a l’escola. Aquest Informe breu explora la participació de la “majoria silenciosa” de famílies a partir d’una enquesta representativa a 1.500 mares i pares de tota Catalunya.

Accés lliure i gratuït. Només cal inscriure’s aquí.
El debat es podrà seguir en directe per videostreaming a través d’aquest web, i també via Twitter @FundacioBofill i @familiesambveu amb el hashtag #aulabofill.

Més informació aquí.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s