Demà comença Girona: Temps de flors fins el 18 de maig

Girona, Temps de Flors és una exposició de flors que se celebra a la ciutat de Girona des del 1954. Va ser en aquell any quan unes dones de la Sección Femenina de la Falange van muntar la primera exposició al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona. En aquella primera edició ja hi van participar professionals i persones a qui els agradaven les flors. Des de llavors, cada mes de maig, se celebra durant una setmana aquesta festa primaveral.

Esforçats voluntaris treballen a un ritme frenètic perquè Girona es converteixi dissabte en una explosió de llum, olor i color. Més de mil persones són les que van a donar forma a aquesta edició de Girona Temps de Flors, l’exposició floral a l’aire lliure, que amb els anys s’ha convertit en l’esdeveniment turístic que més gent atrau a la ciutat, segons un estudi de la UdG, al voltant d’unes 200.000 persones.

Descarregar Mapa de Girona, Temps de flors en PDF

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s