Adéu, però fins aviat! a tots els alumnes de sisè

graduats

Ens volem acomiadar de tots vosaltres ja que, encara que passareu a visitar-nos i aquesta serà sempre la vostra escola, ja no vindreu aquí a fer classes.

La majoria de vosaltres vau venir aquí, a l’Escola Provençals a P-3 des d’aleshores, s’han anat incorporant nous companys i companyes que han anat enriquint el grup, d’altres s’han anat i també els recordem. Ara ja acabem la primària i …tot ha passat tan ràpidament!

Encara que només heu passat una etapa de la nostra vida creiem que serà la millor perquè aquesta etapa representa la vostra infantesa i perquè els amics que hi fas són inoblidables, ja que són els amics per tota la vida.

Des que vau començar P-3 fins que heu arribat a 6è heu tingut moltes experiències, heu après moltes coses, heu fet amics i us ho heu passat molt bé. També, de vegades, heu passat mals moments que, a la llarga, us han ajudat a créixer. Tot el que heu viscut a l’escola Provençals, us ha preparat per passar a una altra etapa de la vida: l’Institut.

En acabar una de les etapes de la teva vida sempre t’emportes un record positiu d’aquest període de temps.

Nosaltres sempre recordarem els bons moments que hem passat junts, les festes de Fi de curs, les sortides pel Poblenou amb el DRAC Pocapor i els capgrossos, les colònies o les excursions que hem fet.

També recordareu els professors i els monitors que heu tingut i totes les persones de l’escola que ens han fet la vida més fàcil des de l’equip directiu que s’ha fet càrrec de coordinar-ho tot, al conserge, a les cuineres, passant per les senyores de la neteja, l’AFA però sobretot, el que no oblidarem mai seran els amics que hem fet durant aquests anys.

Allà on aneu cadascun de vosaltres, ja que ara no continuareu tots junts, podreu dir contents que veniu de l’escola Provençals i esperem que vosaltres estigueu també contents d’estar en aquesta escola i que tot us vagi molt bé!.

Més informació al web de l’escola

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s