Nova activitat extraescolar Kids Brain: Informació d’horaris

AFALOGO

NOVA ACTIVITAT KIDS BRAIN

Us volem informar que , degut a les inquietuds pel que fa als horaris definitius de l’acivitat de Kids Brain per el proper curs, que ens vàreu comunicar algunes families, hem fet una proposta d’horari per tal que se us pugui fer més fácil decidir la inscripció.

Els horaris són els següents :

Dilluns de 16’30 a 17’30 h : P4, P5

Dimecres de 16’30 a 17’30 h : 1r i 2n

Dimecres de 17’30 a 18’30 h : de 3r a 6è

Novament recordar-vos que el que feu inicialment és una pre-inscripció de les activitats i que sempre ho podeu modificar, abans de l’octubre.

En principi, aquests serien els horaris definitius, a no ser que la demanda variés molt dels horaris marcats.

Us adjuntem també una informació complementària facilitada per Kids Brain, que explica breument en què consisteix l’activitat.

KIDSBRAIN (Càlcul Mental en anglès). S’ofereix de P4 a 6è de Primària. Tres grups segons edat i capacitat de l’alumne (Nivell Infant: P4 i P5, Junior: 1r i 2nd, Sènior: 3è fins a 6è).

L’objectiu de Kids Brain és desenvolupar les capacitats intel·lectuals dels nens, d’una forma lúdica i divertida. Ensenyem habilitats de càlcul mental, partint de l’ús de l’àbac i de diferents jocs. Impartit 100% en anglès.

Els beneficis per als nostres nens/es són: fer càlculs mentals amb velocitat i precisió (augmenta el rendiment escolar), desenvolupar habilitats cognitives (augmenta la capacitat de concentració i atenció, la creativitat, l’escolta i observació, la memòria fotogràfica i donar major autoconfiança), millorant al mateix temps el vocabulari i comprensió en anglès. Tots els professors són titulats amb experiència.

Activitat que compta amb el suport de la Unió Europea.

www.kidsbrain.es

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s