El Museu Can Framis i l’Institut Quatre Cantons presenten un nou projecte educatiu

El projecte ha estat guardonat pel Consorci d’Educació de Barcelona

El Servei Educatiu del Museu de Pintura Contemporània Can Framis, en col·laboració amb l’Institut Quatre Cantons del barri del Poblenou de Barcelona, han col·laborat en l’elaboració d’un projecte d’educació artística amb l’objectiu d’apropar l’expressió contemporània als joves.

Fruit d’aquesta col·laboració, el proper divendres, dia 20 de juny, a dos quarts de cinc de la tarda, tindrà lloc a Can Framis la presentació del projecte, on intervendran l’equip docent,la responsable del servei educatiu del Museu i els estudiants.
Un extens i ric repertori d’ àudio guies de creació pròpia; microrelats, paisatges sonors, poesies, entrevistes amb artistes, o monòlegs interiors que han desafiat els joves estudiants a enfrontar-se de manera directa al fet creatiu.
Un ventall multidisciplinar d’aproximacions al món de l’art materialitzades per mitjà de codis QR emplaçats al costat d’algunes de les obres pictòriques de l’itinerari expositiu.

El Consorci d’Educació de Barcelona ha concedit a l’Institut Quatre Cantons el 1r premi a centres en el concurs de bones pràctiques TIC de la ciutat, recaient el guardó al TGPE del Museu Can Framis.
L’Institut Quatre Cantons accedeix a aquesta distinció per segon any consecutiu, fet que reforça i emfasitza la necessitat d’establir lligams entre les comunitats educatives i culturals.

La proposta es podrà visitar al Museu Can Framis (c. Roc Boronat 116-126) fins al 20 de juliol.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s