Engeguem el nostre “CAMÍ ESCOLAR”

Ben aviat la nostra escola amb el suport de l’AFA, l’Ajuntament de Barcelona i el barri posarem en marxa el projecte del nostre Camí escolar – Espai amic sota el nomCamí Escolar Rambla Nova”.

Es tracta d’un projecte educatiu, innovador i participatiu, que té com a finalitat afavorir els desplaçaments a peu cap a l’escola dels nostres nens i nenes, millorant els itineraris més freqüentats perquè puguin anar i tornar sols i soles amb l’objectiu que guanyin responsabilitat i autonomia personal, a l’hora que recuperem l’espai públic com espai de relació i convivència fent-lo més segur i agradable.

Per tirar endavant aquest projecte es treballarà a l’aula, especialment als últims cursos, però també es demanarà la col·laboració de les famílies mitjançant un mapa i un qüestionari, que ens haurà d’aportar informació sobre els hàbits i dificultats que es troben actualment nens i nenes en els seus desplaçaments cap a l’escola, i una reflexió en família sobre com hauria de ser aquest camí per tal d’orientar les millores que s’hauran de dur a terme a l’espai urbà al llarg d’aquest itinerari que formarà el nostre Camí escolar. Ben aviat us farem arribar informació més detallada.

Esperem que aquest projecte us engresqui tant com a nosaltres i que, entre tots, aconseguim que els nostres nens i nenes es puguin beneficiar amb la seva implementació d’un camí cap a l’escola més agradable i més segur guanyant autonomia en un espai al barri pensat també per a ells.

Cami esc2

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s