Instituts: tenim una bona notícia i una de dolenta. Quina vols sentir primer?

D’acord. Comencem per la bona: durant el Consell de Barri que va tenir lloc aquest dimarts 10 de novembre a Can Felipa, representants del districte ens van informar que finalment està prevista la construcció del segon institut que fa temps reclama la Plataforma d’Educació Pública de Poblenou. Aquest segon institut es començarà a construir un cop estigui enllestit l’edifici que haurà d’albergar el nou l’IES Maria Espinalt (cap a finals de 2018), i estarà ubicat a la confluència del carrer Llacuna amb Sancho de Àvila.

La mala notícia és que el Consorci d’Educació de Barcelona donarà accés a aquests dos nous instituts únicament als alumnes provinents de les escoles de primària situades al barri de poblenou (zona 26) i l’escola Poblenou (zona 28). La nostra escola és al barri de Provençals de Poblenou (zona 28) i, tot i tenir una àrea d’influència que se solapa clarament amb els dos nous instituts (veure el mapa), n’ha quedat fora. Pensem que això representa una gran injustícia per a totes aquelles famílies del Provençals que vivim als barris del Poblenou o Provençals del Poblenou. Entrant a la web del consorci d’educació es pot fer la consulta de quants instituts de secundària hi ha al barri de Provençals del Poblenou: 0.

Des de l’AFA Provençals pensem que ha arribat el moment de mobilitzar-nos i reclamar al Consorci d’Educació el que pensem que és just: que les famílies del Provençals puguem optar a un institut de proximitat .

Durant la propera assemblea del dilluns16 parlarem sobre aquest tema i constituirem la nova comissió d’instituts per encetar aquesta mobilització. Si no som prou gent per iniciar-la, perdrem el nostre tren.

SI ET PREOCUPA EL TEMA, VINE I IMPLICA’T!!

AFA_Som_Tots

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s