Noves Extraescolars pel curs 2016/17

AFALOGODe cara al curs vinent des de l’AFA hem preparat una ampliació de l’oferta d’Extraescolars amb l’objectiu de cobrir les demandes rebudes de determinades activitats i facilitar la logística i economia de les famílies.

Les novetats pel curs vinent en quant a les extraescolars ofertades per empreses diferents de CET10 són les següents. Al llarg dels mesos d’abril i maig es faran sessions de presentació de les noves activitats, a les quals us anirem convocant.

kidsandus     Zumba      EvaIoga

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s