Reunió Informativa i Classe de ZUMBA 18/4

Zumba

Una de les noves extraescolars pel curs vinent és Zumba, impartida per l’empresa A lo cubano, que ja s’encarrega de les classes de Zumba per a adults que es fan dimarts i dijous a l’escola. L’activitat s’oferirà el curs 2016/17 pels alumnes de 1r a 6è, els que actualment cursen de P5 a 5è.

Per tal de donar a conèixer la nova extraescolar entre els nens i nenes de l’escola, el pròxim dilluns 18 d’abril a les 17:30, es farà una classe gratuïta de zumba als porxos de davant del menjador. En acabat, el professor explicarà els detalls de l’activitat en quant a horari, preus, grups, aforament, etc.

Us hi esperem!!

Apunta

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s