Fer-se Soci: Autorització Domiciliació

NouLogoAFAPer tal de poder domiciliar tant la quota del AFA, com les activitat extraescolars i la quota del programa de reutilització de llibres (Cuida’m i passa’m) és necessari tenir una autorització de domiciliació al compte corresponent per part del titular.

Demà dilluns els vostres fills us portaran l’ordre de domiciliació SEPA que heu d’omplir, firmar i dipositar a la bústia de l’AFA que hi ha al costat del despatx del coordinador. És IMPRESCINDIBLE per a completar el procés d’alta de soci i per tant necessari per gaudir de les avantatges dels socis, com apuntar-se a les extraescolars i el programa de cuida’m i passa’m.

Només cal que se n’entregui un per família i compte. Si les extraescolars o el programa de llibres es vol carregar en un altre compte cal entregar un ordre de domiciliació per a cada compte. Si en algún moment es canviés el compte s’hauria d’entregar una nova ordre de domiciliació.

També us podeu descarregar l’ordre de domiciliació en el següent enllaç o a la pàgina Inscripció del menú d’Extraescolars.

Recordeu que us heu de donar d’alta com a socis de l’AFA a l’eina online  encara que ja ho sigueu aquest curs (+Informació).

 

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s