Jornada de portes obertes per Santa Eulàlia

Cada any, amb motiu de les festes de Santa Eulàlia, l’Ajuntament de Barcelona organitza una jornada de portes obert perquè tots els ciutadans que ho desitgin puguin visitar la seu de l’Ajuntament.

Aquest any, la jornada de portes obertes s’organitza el dissabte 11 de febrer, de 10:00 a 20:00 h. Durant aquest temps, es proposen diferents activitats:

Es podrà visitar l’Escala Negra, la capella del Bon Consell, el saló de Cròniques, la sala del Bon Govern, la sala del Treball, el despatx de l’Alcaldessa, la sala Tàpies, el saló de la Reina Regent, el saló de Cent, la sala de Consolat de Mar, el despatx d’Honor, el saló de Carles III, el saló de la Ciutat, la Galeria Gòtica i l’Escala d’Honor.

Atenció: aquest any, també, es podrà visitar el Mirador M Aurèlia Capmany de la novena planta de l’edifici Novíssim (entrada per pl. Sant Miquel). Horari de la visita al Mirador: de 10 a 18h (amb reserva d’hora; cal adreçar-se al punt d’informació de pl. Sant Miquel)

L’entrada és gratuïta al salons i al mirador. Capacitat limitada

La visita als salons de l’Ajuntament estarà dinamitzada per actors que recrearan un seguit de personatges històrics que van estar vinculats a alguns d’aquests espais.

Recreació de personatges històrics durant la visita: entre d’altres, els consellers Joan Fiveller i Rafael Casanova relataran la història del Saló de Cent; el cronista Ramon Muntaner, al Saló de Cròniques, explicarà les pintures de Josep M Sert al·lusives a les campanyes dels almogàvers a Grècia, i Maria Bosch, esposa de Rafael Casanova, informarà sobre els tapissos i les pintures de l’escala d’Honor. La música d’un clavicèmbal amenitzarà la visita als Salons de la Ciutat i de Carles III.

Activitat per a infants (al pati de l’Ajuntament): espectacle de titelles “El Patufet”, de la companyia L’Estaquirot. Horari d’inici de l’espectacle: 11h, 12h, 13h i 17h. Durada: 45’

Activitat gratuïta. Capacitat limitada

L’accés a l’Ajuntament es farà per l’entrada del Carrer Ciutat, façana gòtica.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s