Ioga per nens i famílies: les famílies del Provençals “diuen la seva”!!

Aquest curs 2016-2017 l’Escola Provençals ha apostat per oferir el Ioga a l’escola com a activitat extraescolar amb Babyogui.

Us podríem explicar com és una classe de Ioga per nens i/o Ioga en família, i els beneficis de la pràctica de Ioga, que són molts… però hem pensat que, qui millor que les famílies que fan Ioga setmanalment a l’escola perquè us ho expliquin?… Us sembla??

Mireia i Maria, P4

“Ens agrada molt el Ioga en Família perquè és una estona que podem fer una activitat motriu conjunta mare-filla. Cada sessió és una estona per escoltar el nostre cos, de forma divertida, diferent cada setmana, i on a més treballem flexibilitat i tonificació amb les diferents postures, ens encanten les postures més acrobàtiques que fem juntes,…i suem a l’hivern!

A la Maria, la meva filla, si li preguntes què és el que més li agrada de l’escola diu: Ballem i Ioga en Família amb la mama. Ara la Maria va ensenyant postures de ioga a les seves amigues de la classe.”

Pilar, Andreu i Guim, 3er i P4

“El que m’agrada del Ioga en família és poder compartir una estona amb els meus fills fent una activitat esportiva que podem fer junts, tot i les diferents edats. Treballar en equip fent exercicis que ells viuen com si fos un joc. Donar-los eines per aprendre a relaxar-se i a conèixer el seu cos.

Però el que més m’agrada de tot és la il•lusió amb què esperen que els divendres els reculli la mama a la sortida de classe per fer ioga els tres plegats!”

Pilar i Leire, P4:

“Tanto para Leire como para mí la experiencia del yoga en familia está siendo muy satisfactoria. A ella le gustan especialmente las Asanas en pareja y cuando cantamos mantras. Ha incorporado todas las canciones a su repertorio y las canta en cualquier momento del día. Desde que hemos comenzado estamos más conectadas tanto a nivel físico como mental. Es nuestro momento. Es difícil sintetizar en unas líneas lo que es la experiencia, yo personalmente buscaba algo que hacer solamente con Leire y creo que he acertado de lleno, las dos lo disfrutamos mucho.”

Mónica i Aitana, 2on

“Por qué yoga en familia? Pues porque pensé que a mi hija le vendría bien que conociera el yoga, sus ejercicios, estiramientos, relajación, en fin, todo lo que conlleva. Yo hago yoga y es un rato a la semana muy agradable, sobretodo si se cruza en tu camino una profesora especial. Así que cuando Eva ofreció yoga en familia lo vi bastante claro. Hay días que la niña está excitada pero con la relajación, la música, el cuenco (que tanto les gusta a los peques, jeje), las plumas… Casi se duerme! Los mantras son muy pegadizos y I’m Happy I’m good! Es el preferido. Gracias Eva por ser tan cercana, tener taaanta paciencia y por esa energía que nos transmites. Gracias, gracias, gracias.”

Raquel i Lucia, 2on

“La veritat és que vam arribar al ioga en família per casualitat i va ser tot un encert. Buscava una activitat que poguéssim fer la meva filla i jo per compartir un temps agradable fora de les nostres rutines diàries i el vam trobar.

El ioga en família és una activitat que a part de ser útil tant per la nena com per mi (ens ensenya com relaxar-nos, com prendre consciència de la nostra respiració, fem exercici) i sobretot és entretingut i divertit. Això últim és mèrit de l’Eva que prepara les classes utilitzant diferents eines i jocs perquè cada classe sigui diferent i amena tot i que les classes tenen una estructura bàsica
estable…. primer mantres, després asanes i per últim la relaxació. Després les mares allarguem la relaxació i les nenes dibuixen mandales…

L’experiència està sent molt enriquidora i de fet la meva filla no ens deixa que ens saltem cap classe. Si per alguna circumstància jo no puc anar, va el seu pare…

Estic contenta perquè ha sigut un encert i de fet la meva filla a vegades m’ensenya asanes que li han agradat de la classe. Gràcies Eva!”

Algunes famílies “ja han dit la seva” compartint la seva experiència amb tots vosaltres.

Si encara voleu saber més sobre l’activitat de Ioga en família i ioga per nens que oferim a l’escola, podeu contactar per mail a eva@babyogui.com, i seguir-nos através de Facebook i Instagram.

…i famílies!.. GRÀCIES a vosaltres!01norm

Una resposta a “Ioga per nens i famílies: les famílies del Provençals “diuen la seva”!!

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s