Nova eina Online: AFAGEST

A l’AFA Provençals vam ser pioners en fer les altes de soci i les inscripcions a extraescolars per internet. L’AFA Online ha estat l’eina que ens ha permès facilitar la gestió a les famílies i a l’AFA i volem donar les gràcies al Juan Luis i l’Agus, pares de 5è, que ho van fer possible.

L’AFA Online, a més, ha estat la inspiració de la nova eina online, l’AFAGEST, que ha desenvolupat CET10, on s’amplien les prestacions, el manteniment i l’escalabilitat a futur. Aquesta serà l’eina que farem servir a partir d’ara, amb un funcionament molt similar a l’actual. Caldrà, però, tornar a donar-se d’alta.

En breu us avisarem per a que accediu a l’eina per donar-vos d’alta com a socis, gestió que inclou l’entrega de documentació en paper, i a principis de juny obrirem el període d’inscripcions a les activitats extraescolars i el programa de llibres Cuida’m i Passa’m.

A continuació teniu les respostes a les preguntes que ara mateix us estareu fent:

  • Què és l’AFAGEST?

És la nova eina via internet creada per CET10 que substitueix l’AFA Online que hem usat fins ara. La Fundació CET10 l’ofereix gratuïtament a les AFAs de les escoles on dona servei.

  • El canvi des de l’eina antiga a la nova és automàtic?

No és automàtic. Cal donar-se d’alta com a família a la nova eina i tornar a introduir totes les dades aquest primer cop. La informació que hi havia a l’AFA Online ha estat esborrada. Durant el mes de maig us avisarem per a que inicieu el procés d’alta a l’AFAGEST.

  • L’AFAGEST funciona igual que l’AFA Online?

No. Tot i ser similars, el funcionament és diferent en algunes coses. Per exemple, l’AFAGEST segueix un procés per a validar el correu electrònic i el mòbil de contacte i així formalitzar l’alta com a soci. A més, el primer cop que s’hi accedeix, caldrà que pugeu una fotografia del vostre DNI o NIE, altrament l’aplicatiu no us deixarà omplir cap dada. També notareu diferències a l’hora de navegar, ja que els diferents apartats estan col·locats en format de menú.

  • Cal entregar algun document en paper?

Sí. Per complir la normativa de protecció de dades és necessari entregar en paper a l’AFA:

– Un nou document SEPA degudament omplert per poder domiciliar els pagaments

– Un nou document de consentiment on expresseu si doneu el vostre permís o no per rebre mails informatius de l’AFA i per poder fer difusió de les imatges dels vostres fills. Se n’ha d’entregar un per cada fill.

Sense aquests dos documents entregats no es farà efectiva l’alta com a soci de l’AFA.

  • Com faig arribar els documents en paper a l’AFA?

Els documents els rebreu a la vostra adreça de correu quan us doneu d’alta en l’aplicatiu. Imprimiu-los i, un cop omplerts, deixeu-los a la bústia de l’AFA (ubicada al costat de la porta d’accés al despatx de l’AFA).

  • El pagament de les quotes continuarà sent domiciliat?

Sí. Els pagaments de la quota de socis, de llibres i d’activitats continuarà sent domiciliat com fins ara.

  • Quan podré demanar les activitats extraescolars pel curs vinent?

A principis de juny obrirem l’eina AFAGEST per a fer les inscripcions a les activitats extraescolars. Un parell de setmanes abans tindreu tota la informació de l’oferta pel curs 2019/20. No es podran sol·licitar activitats si no t’has donat d’alta a l’eina i les inscripcions no seran valides fins que no s’hagin entregat els documents en paper de l’alta.

  • Puc fer inscripcions a extraescolars a l’eina antiga AFA Online?

No. Les dades han estat esborrades i no es pot accedir per sol·licitar cap servei de l’AFA.

  • Durant el curs el període d’inscripcions del 1 al 20 de cada mes variarà?

No. Seguirem mantenint la mateixa finestra temporal per a les inscripcions com fins ara.

  • He de tornar a demanar l’adhesió al programa de llibres Cuida’m i Passa’m?

Sí. S’haurà de tornar a sol·licitar a l’AFAGEST un cop ja hi estigueu donats d’alta. En aquesta nova eina aquest servei es demana com si fos una activitat extraescolar. Us enviarem la informació de preus del programa durant el mes de juny i us avisarem de quan us hi podeu adherir.

Una resposta a “Nova eina Online: AFAGEST

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s