Inscripció a l’AFA i les Extraescolars – novetats importants

AFA_Som_TotsDes de l’AFA hem estat preparant el nou curs tot i el confinament i les incerteses que encara hi ha sobre com serà el nou dia a dia a partir del setembre.

Durant el més de juny us comunicarem l’oferta d’extraescolars pel curs 20/21 i al juliol farem les inscripcions, més tard que altres anys degut a la covid19.

Però abans us volíem explicar les novetats que CET10 ha desenvolupat a l’AFAGEST, l’aplicació que usem per donar-se d’alta com a soci/a i gestionar les inscripcions a extraescolars i al programa de llibres:

  • Renovació socis

La renovació anual dels socis deixa de ser automàtica: canviem el procés fent que sigui el soci qui confirmi la renovació pel curs següent.

  • Consentiments digitals

A l’AFA sempre hem apostat per la digitalització i ara fem un pas més habilitant la firma telemàtica dels consentiments que ha estat implementada en la nova versió de l’AFAGEST. Per tant l’autorització SEPA per la domiciliació de rebuts, l’acceptació de la política de privacitat, i els consentiments dels drets d’imatge i de correus comercials deixaran de fer-se en paper i anualment els renovarem a l’eina. Així agilitzem la seva gestió i som més sostenibles.

  • Renovació d’extraescolars

Habitualment hem donat prioritat a les famílies ja inscrites en una activitat de cara a les inscripcions pel curs següent. Amb la nova versió formalitzem aquesta prioritat amb un període inicial de renovació, previ a les noves inscripcions, en el qual les famílies inscrites en una activitat poden confirmar la plaça dels seus fills pel següent curs de forma preferent. Passat aquest període, si no s’ha confirmat la plaça es perd la prioritat davant de noves inscripcions.

3 respostes a “Inscripció a l’AFA i les Extraescolars – novetats importants

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s