L’avantprojecte del “Protegim les Escoles”

Tal i com ja us vàrem informar a finals del curs passat, la nostra escola ha estat escollida per participar al programa “Protegim les Escoles” a través del qual es faran una sèrie d’actuacions urbanístiques a l’entorn de l’escola durant l’estiu de 2022 per tal de convertir-lo en un lloc de trobada amb menys contaminació, més saludable i agradable. Per a més informació, consulteu la notícia que vàrem publicar al blog: https://afaproven.com/2021/05/28/el-provencals-escollit-per-participar-al-programa-protegim-les-escoles/

A partir de les propostes aportades per les famílies assistents al procés participatiu del juny passat, els serveis tècnics de l’Ajuntament han elaborat un avantprojecte que recull algunes de les nostres peticions. Aquest avantprojecte va ser presentat a la junta de l’AFA el passat 28 de setembre per tal de poder recollir els suggeriments dels assistents i està obert per poder ser consultat per aquelles persones que ho desitgin. Els interessats poden enviar un correu electrònic a la Comissió de Sostenibilitat de l’AFA (sostenibilitat.proven@gmail.com). Recollirem aquelles modificacions que vulgueu suggerir fins al dia 11 d’octubre.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s