Premis Espiral Edublogs

Premi “Edublogs”
edublogsEl premi anual “d’Edublogs” pretén valorar la importància i repercussió dels blocs en l’educació, com a eina didàctica per al desenvolupament de continguts curriculars i motivació dels alumnes. D’altres objectius són: reconèixer el treball del professorat a la xarxa demostrant la seva utilitat pedagògica; servir d’aparador motivador d’un corrent educatiu dins de la blogosfera, que ajuda a la generalització de l’ús de les TIC a l’aula i afavorir espais d’opinió i debat sobre la necessitat d’avançar en l’ús dels blocs en l’entorn educatiu.Les categories del premi s’organitzen en: bloc de professors i professores, blocs col·lectius de professorat, blogs de centres educatius, blocs d’aula i blocs d’assessorament, formació i associacions educatives. A aquest premi poden presentar-se blocs de qualsevol pais sempre i quan estiguin escrits en alguna de les llengües oficials de l’Estat Espanyol: castellà, català, euskera i gallec. A més, també s’admeten blocs escrits en una altra llengua que formi part de les assignatures cursades als centres educatius de l’Estat Espanyol.

I Premi Espiral edublogs 07
II Premi Espiral Edublogs 08
III Premi Espiral Edublogs 09
IV Premi Espiral Edublogs 10
V Premi Espiral Edublogs 11
VI Premi Espiral Edublogs 12 (1ª participació – 2n Premi en Blocs d’AMPAS)
VII Premi Espiral Edublogs 13 (2ª participació – 3er Premi en Blocs d’AMPAS)
VIII Premi Espiral Edublogs 14 (3ª participació – 1er Premi en Blocs d’AMPAS)

El Premi Espiral Edublogs és un dels esdeveniments amb més repercussió a la blogosfera educativa ja que molts professors, professores, AMPA, alumnes i professionals del mon de l’educació, presenten el seu bloc i mostren les seves propostes didàctiques amb les TIC al seu àmbit.

El premi suposa per tant, un aparador que mostra les múltiples possibilitats que ofereixen els blocs a l’educació d’infants i joves.Cadascun dels premiats rep una baldufa, símbol d’aquest premi, que representa l’energia amb la que es pretén impregnar el món del Web 2.0.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s