Arriba l’inici de temporada de la Challenge Escolar 2013/14

12 11 2013

challengecross

Per fí !! el proper cap de setmana comença la Challenge de Cros Escolar del Consell, que aquest any celebra la seva novena edició. I ho farà, diumenge 17 de novembre, amb el tradicional cros de Sant Martí, amb la col·laboració del Districte de Sant Martí i el Club Atletisme Canaletes. El cros de Sant Martí fa aquest any la seva 10ena edició.

challengecross2Curses pensades i obertes a tots els nivells, des de nens i nenes de 4 i 5 anys, fins a les categories cadets més superiors. A partir de les 10 h. del matí i fins a les 13.30 h. aproximadament, el CEM La Mar bella s’omplirà d’ambient atlètic, entre participants i acompanyants. Milers de persones que donaran ambient i, de ben segur, faran del cros una gran festa.

Les inscripcions són obertes des de fa dies, però en qualsevol cas hi ha de temps fins dimecres 14 de novembre per fer-les efectives. Més informació en els apartats corresponents a atletisme i cros a la mateixa pàgina web del Consell o les mateixes oficines del CEEB.

Com hem puc inscriure?


Accions

Information

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: