Fulls d’inscrpció i informació de les Activitats Extraescolars curs 2014-2015

afalogo

Benvolgudes famílies,

A continuació us detallem el llistat de les activitats previstes per el proper curs 2014-2015 i us recordem aspectes importants a tenir en compte a l’hora de fer la inscripció :

pdf  Informació de les Activitats Extraescolars

pdfDocument: Quota de l’AFA

pdf Inscripció a les Activitats Extraescolars

pdf Inscripció Extraescolar de Música

 • Ompliu el full amb les activitats marcades i retorneu-lo al Coordinador d’Extraescolars, (Albert Castro). El període d’entrega anirà des del 16/06/14 fins al 17/09/14. Les inscripcions entregades fora de termini passaran a una llista d’espera i iniciaran l’activitat el mes de novembre sempre i quan restin places. El document s’ha de signar.
 • És necessari ser soci de l’AFA per poder realitzar qualsevol de les activitats extraescolars. Així doncs, cal presentar el comprovant del pagament de la quota de l’AFA (que us adjuntem en el dossier) junt amb el full de la inscripció de l’extraescolar (o més d’un si és el cas), com a màxim fins el 17/09/14, sinó automàticament es donarà de baixa de l’activitat.
 • Les inscripcions dels alumnes que s’incorporen a l’escola per primer cop es podran entregar fins el dia 26/09/14.
 • Les activitats extraescolars començaran el 1 d’octubre.
 • Totes les famílies que necessitin un servei d’acollida per el seu fill, durant el mes de setembre, fins a les 17’30 h. , podran utilitzar el Casal de tarda, que està en funcionament per a tots els alumnes des del primer dia.
 • Es requereix un mínim de 10 nens/es per realitzar l’activitat.
 • L’horari de les activitats extraescolars restarà supeditat a l’horari escolar.

extraescolarsbase

Una resposta a “Fulls d’inscrpció i informació de les Activitats Extraescolars curs 2014-2015

 1. Hola!Sóc la mare del David Nieto de 1r.En primer lloc, vull felicitar-vos pel ventall tan ampli d´activitats de extraescolars que oferiu aquest any.Voldria afegir uns comentaris.
  Estic molt interessada a l´activitat de Kids Brain.A la reunió informativa moltes famílies van expressar la seva conformitat si aquesta activitat es feia al migdia.Això és possible?.Crec que si ens esforçem una mica tots sempre podrem trobar un racó per fer-la (encara que sigui petit)
  D´altra banda penso que si s´ofereix el futbol com a alternativa al bàsquet (no crec que els nens facin dos esports)s´hauria d´oferir el mateix dia i així dónes l´opció de fer un esport els dimarts i dijous i l´anglès l´altre,per exemple.
  I per últim,m´agradaria preguntar si l´activitat d´anglès es podria oferir també els dimarts i dijous per als grans.
  Ja sé que cadascú diu la seva però penso que si mireu els nens que s´apunten a les activitats hi haurà els que vulguin fer un esport i/o una altra activitat com ara l`anglès o que fan un esport fóra de l´Escola i no poden fer anglès a l´Escola perquè els hi coincideix.Si vols fer fútbol i anglès ho has de fer tot el mateix dia(ho trobo massa).
  Moltes gràcies,
  Belén

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s