5 d’octubre, Un dia de nassos. Entrades a meitat de preu amb el doble de valor

L’organització Pallapupas celebra el diumenge 5 d’octubre Un Dia de Nassos. Per això, gràcies als pallassos que omplen de vida i somriures els hospitals, tots aquells que vulguin podran tenir entrades per a diferents activitats d’oci a meitat de preu i amb el doble de valor. I és que Pallapupas oferirà un gran ventall d’activitats en un dia ple de somriures i en què bona part de l’entrada es destinarà a ajudar més de 35.000 nens, nenes i persones grans ingressades en diferents hospitals.

El proper 5 d’octubre, doncs, serà un dia de nassos a Catalunya en Miniatura, on entre altres activitats hi haurà un concert del grup Macedònia. També ho serà al Tibidabo, al Zoo de Barcelona, al Poble Espanyol, al Museu del Joguet de Catalunya de Figueres i al Camp Nou, on es podrà viure la Camp Nou Experience més riallera. Per beneficiar-se dels descomptes i de les activitats que oferirà Pallapupas cal reservar l’entrada de manera anticipada.
Llegir mes a: http://www.lavanguardia.com/mon-barcelona/20140929/54416437392/entrades-meitat-preu-pallapupes.html#ixzz3EhYTUppf 

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s