Us recomanem visitar periodicament els Blocs de l’escola.

blocs_escola

Des de començament de curs molts professors donen a conèixer a traves dels Blocs de cada cicle les activitats que els nostres fills/es van fent a classe. D’aquesta manera tenim la oportunitat de compartir aquests moments amb ells des de casa, i al mateix moment ho podem fer servir com una eina per repassar el que estan estudiant.

edinfantil A Educació Infantil (P3, P4 i P5), es una eina imprescindible pels nou vinguts ja que ens explica els noms escollits per a cada classe. Mes endavant ens aniran mostrant imatges de les activitats que els nostres fill realitzin a classe o a les sortides.

CicleinicialAl igual que al anterior Bloc, a Cicle Inicial (1er i 2n), també ens donen a conèixer els noms escollits a cada classe, aniran publicant imatges i vídeos de les activitats que els nostres fills realitzaran tant a classe com a les sortides programades. Però també ens faciliten enllaços a llocs, exercicis o informació interessant tant per els alumnes com per els pares.

ciclemitjaAl Cicle Mitjà (3er i 4t), també ens dona a conèixer els alumnes que hi han a cada classe i mica en mica van publicant imatges de les activitats que realitzen. Els enllaços d’interès poden ajudar als alumnes a repassar i posar en practica el que estan estudiant.

ciclesuperiorAl igual que els altres Blocs, al Cicle Superior (5è i 6è), informaran amb vídeos i imatges, les activitats que els alumnes realitzen a l’escola i a les sortides programades. Però també ens ajuda amb enllaços interesants relacionats amb el temari que els nostres fills estan estudiant.

english (2)Al English Blog està orientat a tots cicles des de P3 fins a 6è, i periòdicament publica vídeos relacionats amb les cançons que els nostres fills estan estudiant a l’escola. Es una bona oportunitat per practicar amb ells i fer mes fàcil l’aprenentatge.

menjadorEl Bloc del menjador ens dona a conèixer el funcionament del menjador a l’escola, l’ importància que donen als valors nutricionals dels aliments, els objectius, la normativa vigent, el personal que treballa amb els nostres fills, els menús i enllaços que ens animen a cuinar amb els mes petits o ens guien per aconseguir una alimentació saludable.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s