Carmina, gràcies per tota la teva dedicació a la nostre escola.

2014-10-03 10.12.43Et veiem feliç, amb la satisfacció del deure complert. En tots nosaltres queden les teves empremtes.

Vas començar com a Directora de l’escola Provençals al setembre de 1990, amb tu el col·legi va créixer; va ser nen i va ser adolescent. Cadascuna d’aquestes etapes han estat plenes de moments plenament feliços i intensament amargs. En tots ells has estat al costat dels teus companys de la Comunitat educativa, colze a colze; per riure i per plorar, us heu recolzat i us heu protegit.

Durant aquests 23 anys, 23 generacions d’alumnes han passat en aquesta escola de la infància a l’adolescència, dels jocs a les exigències i tot sense pràcticament adonar-nos. As estat per a ells una professora, una directora, una amiga i una companya, a qui t’has guanyat el respecte.

Estem profundament agraïts, també, al teu esforç i insistència per garantir una perfecta alimentació dels nostres fills, adequada a les seves necessitats nutricionals i ensenyant-los la importància d’una dieta saludable.

Trobarem a faltar, aquells bons moments de tardor en què et transformaves en una velleta que repartia castanyes i moniatos als més petits …,o les intenses reunions que hem tingut.

Estem feliços d’haver-te conegut, que siguis part de les nostres vides, i nosaltres de la teva. Ens ho portem posat: el viscut, el sofert i el gaudit.

Volem reconèixer la tasca docent i social que has dut a terme al davant de l’escola.

Moltes, moltes Gràcies!

AFALOGO

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s